O liczbie 3034 (trzy tysiące trzydzieści cztery)
Podstawowe informacje
  • Zapis arabski: 3 034
  • Zapis rzymski: (M)3XXXIV
  • Zapis słowny: trzy tysiące trzydzieści cztery
  • Liczba pierwsza: nie
Przykłady zdań
  • Trzy tysiące trzydzieści cztery borówki.
  • Trzy tysiące trzydzieści cztery złote ciastka.
  • Sprzedałem pędzel za trzy tysiące trzydzieści cztery złote.
  • Trzy tysiące trzydzieści cztery osób jadłoby tylko owoce.
Cyfra 3034 matematycznie:
  • √Pierwiastek: 55.082
  • Potęga2: 9205156
  • Potęga3: 27928443304