O liczbie 29400 (dwadzieścia dziewięć tysięcy czterysta)
Podstawowe informacje
  • Zapis arabski: 29 400
  • Zapis rzymski: (M)29CD
  • Zapis słowny: dwadzieścia dziewięć tysięcy czterysta
  • Liczba pierwsza: nie
Przykłady zdań
  • Dwadzieścia dziewięć tysięcy czterysta liści.
  • Dwadzieścia dziewięć tysięcy czterysta białych szkodników.
  • Sprzedałem łózko za dwadzieścia dziewięć tysięcy czterysta złotych.
  • Dwadzieścia dziewięć tysięcy czterysta koleżanek zapewne uwielbia chodzić na imprezy.
Cyfra 29400 matematycznie:
  • √Pierwiastek: 171.464
  • Potęga2: 864360000
  • Potęga3: 25412184000000