O liczbie 29164 (dwadzieścia dziewięć tysięcy sto sześćdziesiąt cztery)
Podstawowe informacje
  • Zapis arabski: 29 164
  • Zapis rzymski: (M)29CLXIV
  • Zapis słowny: dwadzieścia dziewięć tysięcy sto sześćdziesiąt cztery
  • Liczba pierwsza: nie
Przykłady zdań
  • Dwadzieścia dziewięć tysięcy sto sześćdziesiąt cztery gry.
  • Dwadzieścia dziewięć tysięcy sto sześćdziesiąt cztery jasne marchewki.
  • Kupuję myszkę za dwadzieścia dziewięć tysięcy sto sześćdziesiąt cztery złote.
  • Dwadzieścia dziewięć tysięcy sto sześćdziesiąt cztery przyjaciół przyszło dziś do szkoły.
Cyfra 29164 matematycznie:
  • √Pierwiastek: 170.775
  • Potęga2: 850538896
  • Potęga3: 24805116362944