O liczbie 25004 (dwadzieścia pięć tysięcy cztery)
Podstawowe informacje
  • Zapis arabski: 25 004
  • Zapis rzymski: (M)25IV
  • Zapis słowny: dwadzieścia pięć tysięcy cztery
  • Liczba pierwsza: nie
Przykłady zdań
  • Dwadzieścia pięć tysięcy cztery bułki.
  • Dwadzieścia pięć tysięcy cztery stalowe pomidory.
  • Kupuję portmonetkę za dwadzieścia pięć tysięcy cztery złote.
  • Dwadzieścia pięć tysięcy cztery przyjaciół kupiło bilet.
Cyfra 25004 matematycznie:
  • √Pierwiastek: 158.127
  • Potęga2: 625200016
  • Potęga3: 15632501200064