O liczbie 2442 (dwa tysiące czterysta czterdzieści dwa)
Podstawowe informacje
  • Zapis arabski: 2 442
  • Zapis rzymski: MMCDXLII
  • Zapis słowny: dwa tysiące czterysta czterdzieści dwa
  • Liczba pierwsza: nie
Przykłady zdań
  • Dwa tysiące czterysta czterdzieści dwa mydeł.
  • Dwa tysiące czterysta czterdzieści dwa kolorowych Iphonów.
  • Sprzedałem szafkę za dwa tysiące czterysta czterdzieści dwa złote.
  • Dwa tysiące czterysta czterdzieści dwa osób uwielbia marchewkę.
Cyfra 2442 matematycznie:
  • √Pierwiastek: 49.417
  • Potęga2: 5963364
  • Potęga3: 14562534888