O liczbie 24109 (dwadzieścia cztery tysiące sto dziewięć)
Podstawowe informacje
  • Zapis arabski: 24 109
  • Zapis rzymski: (M)24CIX
  • Zapis słowny: dwadzieścia cztery tysiące sto dziewięć
  • Liczba pierwsza: tak
Przykłady zdań
  • Dwadzieścia cztery tysiące sto dziewięć Ipodów.
  • Dwadzieścia cztery tysiące sto dziewięć plastikowych pomidorów.
  • Sprzedaję łózko za dwadzieścia cztery tysiące sto dziewięć złotych.
  • Dwadzieścia cztery tysiące sto dziewięć przyjaciół nie kupiło biletu.
Cyfra 24109 matematycznie:
  • √Pierwiastek: 155.271
  • Potęga2: 581243881
  • Potęga3: 14013208727029