O liczbie 24104 (dwadzieścia cztery tysiące sto cztery)
Podstawowe informacje
  • Zapis arabski: 24 104
  • Zapis rzymski: (M)24CIV
  • Zapis słowny: dwadzieścia cztery tysiące sto cztery
  • Liczba pierwsza: nie
Przykłady zdań
  • Dwadzieścia cztery tysiące sto cztery ramki.
  • Dwadzieścia cztery tysiące sto cztery ciemne ramki.
  • Sprzedaję ekran za dwadzieścia cztery tysiące sto cztery złote.
  • Dwadzieścia cztery tysiące sto cztery kolegów zarobiło w internecie.
Cyfra 24104 matematycznie:
  • √Pierwiastek: 155.255
  • Potęga2: 581002816
  • Potęga3: 14004491876864