O liczbie 18024 (osiemnaście tysięcy dwadzieścia cztery)
Podstawowe informacje
  • Zapis arabski: 18 024
  • Zapis rzymski: (M)18XXIV
  • Zapis słowny: osiemnaście tysięcy dwadzieścia cztery
  • Liczba pierwsza: nie
Przykłady zdań
  • Osiemnaście tysięcy dwadzieścia cztery bułki.
  • Osiemnaście tysięcy dwadzieścia cztery czerwone marchewki.
  • Sprzedałem krzesło za osiemnaście tysięcy dwadzieścia cztery złote.
  • Osiemnaście tysięcy dwadzieścia cztery osób na pewno uwielbia chodzić na grzyby.
Cyfra 18024 matematycznie:
  • √Pierwiastek: 134.253
  • Potęga2: 324864576
  • Potęga3: 5855359117824