O liczbie 18013 (osiemnaście tysięcy trzynaście)
Podstawowe informacje
  • Zapis arabski: 18 013
  • Zapis rzymski: (M)18XIII
  • Zapis słowny: osiemnaście tysięcy trzynaście
  • Liczba pierwsza: tak
Przykłady zdań
  • Osiemnaście tysięcy trzynaście szkodników.
  • Osiemnaście tysięcy trzynaście granitowych kontaktów.
  • Kupuję monitor za osiemnaście tysięcy trzynaście złote.
  • Osiemnaście tysięcy trzynaście osób z naszej szkoły nie lubi wiśni.
Cyfra 18013 matematycznie:
  • √Pierwiastek: 134.213
  • Potęga2: 324468169
  • Potęga3: 5844645128197