O liczbie 13803 (trzynaście tysięcy osiemset trzy)
Podstawowe informacje
  • Zapis arabski: 13 803
  • Zapis rzymski: (M)13DCCCIII
  • Zapis słowny: trzynaście tysięcy osiemset trzy
  • Liczba pierwsza: nie
Przykłady zdań
  • Trzynaście tysięcy osiemset trzy limetek.
  • Trzynaście tysięcy osiemset trzy czarnych szkodników.
  • Sprzedam niebo za trzynaście tysięcy osiemset trzy złote.
  • Trzynaście tysięcy osiemset trzy kolegów z naszej szkoły nie lubi wiśni.
Cyfra 13803 matematycznie:
  • √Pierwiastek: 117.486
  • Potęga2: 190522809
  • Potęga3: 2629786332627