O liczbie 1349 (tysiąc trzysta czterdzieści dziewięć)
Podstawowe informacje
  • Zapis arabski: 1 349
  • Zapis rzymski: MCCCXLIX
  • Zapis słowny: tysiąc trzysta czterdzieści dziewięć
  • Liczba pierwsza: nie
Przykłady zdań
  • Tysiąc trzysta czterdzieści dziewięć chlebów.
  • Tysiąc trzysta czterdzieści dziewięć czerwonych Ipadów.
  • Sprzedałem drukarkę za tysiąc trzysta czterdzieści dziewięć złotych.
  • Tysiąc trzysta czterdzieści dziewięć kolegów zapewne lubi chodzić na narty.
Cyfra 1349 matematycznie:
  • √Pierwiastek: 36.729
  • Potęga2: 1819801
  • Potęga3: 2454911549