O liczbie 13484 (trzynaście tysięcy czterysta osiemdziesiąt cztery)
Podstawowe informacje
  • Zapis arabski: 13 484
  • Zapis rzymski: (M)13CDLXXXIV
  • Zapis słowny: trzynaście tysięcy czterysta osiemdziesiąt cztery
  • Liczba pierwsza: nie
Przykłady zdań
  • Trzynaście tysięcy czterysta osiemdziesiąt cztery Iphony.
  • Trzynaście tysięcy czterysta osiemdziesiąt cztery jasne Ipody.
  • Kupiłem ołówek za trzynaście tysięcy czterysta osiemdziesiąt cztery złote.
  • Trzynaście tysięcy czterysta osiemdziesiąt cztery koleżanek nie kupiło biletu.
Cyfra 13484 matematycznie:
  • √Pierwiastek: 116.121
  • Potęga2: 181818256
  • Potęga3: 2451637363904