O liczbie 13409 (trzynaście tysięcy czterysta dziewięć)
Podstawowe informacje
  • Zapis arabski: 13 409
  • Zapis rzymski: (M)13CDIX
  • Zapis słowny: trzynaście tysięcy czterysta dziewięć
  • Liczba pierwsza: nie
Przykłady zdań
  • Trzynaście tysięcy czterysta dziewięć punktów.
  • Trzynaście tysięcy czterysta dziewięć słonecznych marchewek.
  • Sprzedam obraz za trzynaście tysięcy czterysta dziewięć złotych.
  • Trzynaście tysięcy czterysta dziewięć koleżanek z naszej szkoły nie lubi wiśni.
Cyfra 13409 matematycznie:
  • √Pierwiastek: 115.797
  • Potęga2: 179801281
  • Potęga3: 2410955376929