O liczbie 13109 (trzynaście tysięcy sto dziewięć)
Podstawowe informacje
  • Zapis arabski: 13 109
  • Zapis rzymski: (M)13CIX
  • Zapis słowny: trzynaście tysięcy sto dziewięć
  • Liczba pierwsza: tak
Przykłady zdań
  • Trzynaście tysięcy sto dziewięć porzeczek.
  • Trzynaście tysięcy sto dziewięć zielonych dyskietek.
  • Sprzedam Iphone za trzynaście tysięcy sto dziewięć złotych.
  • Trzynaście tysięcy sto dziewięć osób poszło dziś do szkoły.
Cyfra 13109 matematycznie:
  • √Pierwiastek: 114.495
  • Potęga2: 171845881
  • Potęga3: 2252727654029