O liczbie 13097 (trzynaście tysięcy dziewięćdziesiąt siedem)
Podstawowe informacje
  • Zapis arabski: 13 097
  • Zapis rzymski: (M)13XCVII
  • Zapis słowny: trzynaście tysięcy dziewięćdziesiąt siedem
  • Liczba pierwsza: nie
Przykłady zdań
  • Trzynaście tysięcy dziewięćdziesiąt siedem borówek.
  • Trzynaście tysięcy dziewięćdziesiąt siedem czarnych głośników.
  • Kupuję Ipad za trzynaście tysięcy dziewięćdziesiąt siedem złotych.
  • Trzynaście tysięcy dziewięćdziesiąt siedem koleżanek ma uczulenie na truskawki.
Cyfra 13097 matematycznie:
  • √Pierwiastek: 114.442
  • Potęga2: 171531409
  • Potęga3: 2246546863673