O liczbie 13075 (trzynaście tysięcy siedemdziesiąt pięć)
Podstawowe informacje
  • Zapis arabski: 13 075
  • Zapis rzymski: (M)13LXXV
  • Zapis słowny: trzynaście tysięcy siedemdziesiąt pięć
  • Liczba pierwsza: nie
Przykłady zdań
  • Trzynaście tysięcy siedemdziesiąt pięć szkodników.
  • Trzynaście tysięcy siedemdziesiąt pięć miedzianych pomidorów.
  • Sprzedam telefon za trzynaście tysięcy siedemdziesiąt pięć złotych.
  • Trzynaście tysięcy siedemdziesiąt pięć osób na pewno lubi chodzić na grzyby.
Cyfra 13075 matematycznie:
  • √Pierwiastek: 114.346
  • Potęga2: 170955625
  • Potęga3: 2235244796875