O liczbie 13033 (trzynaście tysięcy trzydzieści trzy)
Podstawowe informacje
  • Zapis arabski: 13 033
  • Zapis rzymski: (M)13XXXIII
  • Zapis słowny: trzynaście tysięcy trzydzieści trzy
  • Liczba pierwsza: tak
Przykłady zdań
  • Trzynaście tysięcy trzydzieści trzy komputerów.
  • Trzynaście tysięcy trzydzieści trzy szarawych kalkulatorów.
  • Sprzedaję obraz za trzynaście tysięcy trzydzieści trzy złote.
  • Trzynaście tysięcy trzydzieści trzy kolegów na pewno nie przypada chodzić na imprezy.
Cyfra 13033 matematycznie:
  • √Pierwiastek: 114.162
  • Potęga2: 169859089
  • Potęga3: 2213773506937