O liczbie 13012 (trzynaście tysięcy dwanaście)
Podstawowe informacje
  • Zapis arabski: 13 012
  • Zapis rzymski: (M)13XII
  • Zapis słowny: trzynaście tysięcy dwanaście
  • Liczba pierwsza: nie
Przykłady zdań
  • Trzynaście tysięcy dwanaście kaktusów.
  • Trzynaście tysięcy dwanaście ciemnych jabłek.
  • Kupiłem arbuz za trzynaście tysięcy dwanaście złote.
  • Trzynaście tysięcy dwanaście kolegów zapewne uwielbia chodzić na grzyby.
Cyfra 13012 matematycznie:
  • √Pierwiastek: 114.07
  • Potęga2: 169312144
  • Potęga3: 2203089617728