O liczbie 638 (sześćset trzydzieści osiem)
Podstawowe informacje
  • Zapis arabski: 638
  • Zapis rzymski: DCXXXVIII
  • Zapis słowny: sześćset trzydzieści osiem
  • Liczba pierwsza: nie
Przykłady zdań
  • Sześćset trzydzieści osiem ramek.
  • Sześćset trzydzieści osiem kolorowych szkodników.
  • Sprzedaję żelazko za sześćset trzydzieści osiem złotych.
  • Sześćset trzydzieści osiem osób nie poszło dziś do pracy.
Cyfra 638 matematycznie:
  • √Pierwiastek: 25.259
  • Potęga2: 407044
  • Potęga3: 259694072