O liczbie 5077 (pięć tysięcy siedemdziesiąt siedem)
Podstawowe informacje
  • Zapis arabski: 5 077
  • Zapis rzymski: (M)5LXXVII
  • Zapis słowny: pięć tysięcy siedemdziesiąt siedem
  • Liczba pierwsza: tak
Przykłady zdań
  • Pięć tysięcy siedemdziesiąt siedem szkodników.
  • Pięć tysięcy siedemdziesiąt siedem miedzianych myszek.
  • Kupuję ekran za pięć tysięcy siedemdziesiąt siedem złotych.
  • Pięć tysięcy siedemdziesiąt siedem koleżanek gustuje w pomidory.
Cyfra 5077 matematycznie:
  • √Pierwiastek: 71.253
  • Potęga2: 25775929
  • Potęga3: 130864391533