O liczbie 3808 (trzy tysiące osiemset osiem)
Podstawowe informacje
  • Zapis arabski: 3 808
  • Zapis rzymski: (M)3DCCCVIII
  • Zapis słowny: trzy tysiące osiemset osiem
  • Liczba pierwsza: nie
Przykłady zdań
  • Trzy tysiące osiemset osiem porzeczek.
  • Trzy tysiące osiemset osiem złotych Iphonów.
  • Kupiłem cienkopis za trzy tysiące osiemset osiem złotych.
  • Trzy tysiące osiemset osiem osób nie przyszło dziś do szkoły.
Cyfra 3808 matematycznie:
  • √Pierwiastek: 61.709
  • Potęga2: 14500864
  • Potęga3: 55219290112