O liczbie 1402 (tysiąc czterysta dwa)
Podstawowe informacje
  • Zapis arabski: 1 402
  • Zapis rzymski: MCDII
  • Zapis słowny: tysiąc czterysta dwa
  • Liczba pierwsza: nie
Przykłady zdań
  • Tysiąc czterysta dwa malin.
  • Tysiąc czterysta dwa białych truskawek.
  • Kupuję zegarek za tysiąc czterysta dwa złote.
  • Tysiąc czterysta dwa koleżanek z naszej szkoły nie lubi wiśni.
Cyfra 1402 matematycznie:
  • √Pierwiastek: 37.443
  • Potęga2: 1965604
  • Potęga3: 2755776808