O liczbie 136 (sto trzydzieści sześć)
Podstawowe informacje
  • Zapis arabski: 136
  • Zapis rzymski: CXXXVI
  • Zapis słowny: sto trzydzieści sześć
  • Liczba pierwsza: nie
Przykłady zdań
  • Sto trzydzieści sześć cytryn.
  • Sto trzydzieści sześć marmurowych malin.
  • Sprzedaję podstawkę za sto trzydzieści sześć złotych.
  • Sto trzydzieści sześć koleżanek z naszej szkoły chce iść na zajęcia.
Cyfra 136 matematycznie:
  • √Pierwiastek: 11.662
  • Potęga2: 18496
  • Potęga3: 2515456